Hardware, Software & Administració IT

Oferim assesorament, implantació i manteniment IT per millorar els seus sistemes informàtics i optimitzar els seus recursos.

La nostra experiència a les seves mans

Nanobytes: experts en manteniment de sistemes

Servei de qualitat: En Nanobytes oferim servei de manteniment i suport dels sistemes informàtics. El nostre equip especialista tant en software com en hardware ofereix un servei de qualitat, posant tota la seva experiència en les mans de el client, mitjançant una resposta ràpida i eficient. 

Seguretat: Garantim el més alt nivell de seguretat, per aixó desenvolupem solucions per protegir les dades dels nostres clients. 

Equipament: La nostra infraestructura està composta per servidors d'alta qaulitat per oferir als nostres clients els millors serveis. 

Desplegament d'infraestructures tècniques

Disposem d'una arquitectura tecnològica que uneix qualitat, disponibilitat, escalabilitat i fiabilitat. Posem a la seva disposició els últims avenços per oferir que la seva  infraestructura tingui el millor rendiment

Manteniment preventiu i correctiu

Ens encarreguem de que tota la infraestructura de la seva empresa funcioni correctament, evitan problemes i oferint tranquil·litat

Administració de Servidors

Una bona administració de servidors, és la base de qualsevol negoci en línea d'exit. Els nostres tècnics estan capacitats per a solucionar qaulsevol problema en tot moment

Augmentem el rendiment dels seus sistemes i reduïm els costos

HARDWARE


Seleccionem minuciosament cada component de les instal·lacions a realitzar, el que garanteix prestacions d'alta qualitat i funcionalitat

Distribuïm equips Dell i HP tan nous com refurbrished.

Els nostres productes poden ser pagats a través d'un finançament amb GRENKE.

SOFTWARE


Assesorem a cadascun dels nostres clients sobre la millor elecció del software necessari per als seus sistemes.

ADMINISTRACIÓ IT


Oferim el millor assesorament, implantació i manteniment de sistemes per als nostres clients. Deixi que el nostre equip tècnic s'ocupi de  totes les tasques d'administració i manteniment que la seva infraestructura requereix.

Treballem i distribuïm hardware i software de les següents marques

Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo
Logo Demo

Partner Oficial de Ingram Micro

En Nanobytes som Partner Oficial de Ingram Micro, principals distribuïdors majoristes de productes d'informàtica amb el major catàleg web del món amb més de 60.000 productes en estoc.

Odoo • Text and Image