Matomo, l'única plataforma d'anàlisi que li dóna control complet sobre les seves dades

Utilitzada activaments per persones, empreses i governs a tot el món.

Amb Matomo les seves dades sempre seran seus.

T'ajudem a implementar Matomo en el teu negoci

Personalitzable

Insereix qualsevol informe en llocs web, aplicacions o correus electrònics.

De confiança

Recolzat activament per desenvolupadors i comunitat.

Segur

Software constantment actualitzat. 

Respectant la privacitat

L'usuari té tot el control. 

Informació d'usuaris

Vista detallada de cada acció de l'usuari en la teva web o aplicació mòbil.

Software Lliure

Matomo és un software gratuït i de codi obert amb llicéncia GPL.

Fàcil integració

Magento, PrestaShop, osCommerce: són només algunes plataformes de comerç electrònic que Matomo pot integrar fàcilment am enginy.

Si voleu utilitzar Matomo per analitzar les seves dades contacti amb nosaltres

L'ajudarem a configurar la plataforma i a treure el màxim rendiments d'ella. 

Matomo, una plataforma d'analitica oberta

Anàlisis Web amb Matomo

Indepentment del nombre de visites, Matomo l'ajuda a recopilar i analitzar informació important sobre els seus visitants.


Fes un seguiment dels indicadors clau de rendiment, com visites, taxes de conversió d0objectius, descàrregues, paraules clau i molt més.

Análisis Ecommerce amb Matomo

Integri Matomo amb el seu software de comerç electrònic per analitzar els ingressos, comandes, taxes de conversió, valors mitjans de les comandes i estadístiques detallades del producte. Vegi quins productes són els més populars i les taxes de conversió més altes.


Amb Matomo, pot veure en tems real el registre detall de comerç electrònic, mostrant totes les visites que han realitzat una compra a la seva web, incloent-hi els visitants que han abandonat la cistella de la compra amb productes que queden en ells.

Anàlisis Intranet.

Les intranet allotjades en una xarxa interna generalment tenen importants requisits de seguretat i privacitat, com és el cas de governs, portals empresarials o intranets d'universitats.

És per això que sovint requereix que el software d'estadístiques estigui allotjan dins de la infraestructura de l'empresa o institució. Ara hi ha una solució: Matomo és l'opcio ideal per a l'anàlisis d'internet.

Anàlisis de registres de servidor.

Utilitzeu Matomo per donar sentit a les dades del registre del seu servidor web. Tots els servidors web generen arxius de registre d'accés que contenen totes les sol·licituts realitzades al servidor. Podeu importar i analitzar els registres del servidor web utilitzant Matomo.


En el mateix panell, podrà analitzar els detalls de la visita, inclosa l'adreça IP, la URL, L'agent de l'usuari, la URL de referència, les paraules clau de recerca, la informació de la campanya i més, si la seva empresa proveeix allotjament, fins i tot pot proporcionar als seus clients una eina d'analisis moderna i potent com Matomo.

Odoo • Image and Text