MATOMO

ÉS UNA PLATAFORMA D'ANALÍTICA OBERTA UTILITZADA ACTIVAMENT PER PERSONES, EMPRESES I GOVERNS A TOT EL MÓN, AMB MATOMO LES TEVES DADES SEMPRE SERAN SEVES .

Anàlisis Web. Encara que la teva web tingui poques visites a el dia o milions, Matomo l'ajuda a recopilar i analitzar informació important sobre els seus visitants. Feu un seguiments dels indicadors clau de rendiment, com visities, taxes de conversió d'objectius, descàrregues, paraules clau i molt més.

Anàlisis Ecommerce. Integri Matomo amb el seu programari de comerç electrònic per analitzar els ingressos, comandes, taxes de conversió, valors mitjans de les comandes i estadístiques detallades del producte, Vegui quins productes són els més populars i les taxes de conversió més altes. Amb Matomo, pot veure en temps real el registre detallat de comerç electrònic, mostrant totes les visites que han realitzat una compra a la seva web, incloent-hi els visitants que han abandonat la cistella de la compra amb productes que queden en ells.

Odoo • Image and Text

Anàlisis de registres de servidor.

Utilitzeu Matomo per donar sentit a les dades del registre del seu servidor web. Tots els servidors web generen arxius de registre d'accés que contenen totes les sol·licituts realitzades al servidor. Podeu importar i analitzar els registres del servidor web utilitzant Matomo.

En el mateix panell, podrà analitzar els detalls de la visita, inclosa l'adreça IP, la URL, L'agent de l'usuari, la URL de referència, les paraules clau de recerca, la informació de la campanya i més, si la seva empresa proveeix allotjament, fins i tot pot proporcionar als seus clients una eina d'analisis moderna i potent com Matomo.

Anàlisis Intranet.

Les intranet allotjades en una xarxa interna gereralment tenen importants requisits de seguretat i privacitat, com és el cas de governs, portals empresarials o intranets d'universitats. Sovint requereixen que el programari d'estadistiques estigui allotjat dins de la insfraestructura de l'empresa o institució. Ara hi ha una solució millor: Matomo és l'opció ideal per a les anàlisis d'intranet.

L'ÚNICA PLATAFORMA D'ANÀLISIS QUE  LI DÓNA CONTROL COMPLET SOBRE LES SEVES DADES 

Personalitzable

Insereix qualsevol informe en llocs web, aplicacions o correus electrònics.

De confiança

Recolzat activament per desenvolupadors i comunitat.

Segur

Software constantment actualitzat. 

Respectant la privacitat

L'usuari té tot el control. 

Informació d'usuaris

Vista detallada de cada acció de l'usuari en la teva web o aplicació mòbil.

Software Lliure

Matomo és un software gratuït i de codi obert amb llicéncia GPL.

Fàcil integració

Magento, PrestaShop, osCommerce: són només algunes plataformes de comerç electrònic que Matomo pot integrar fàcilment am enginy.

Odoo • Image and Text