Optimiza tus procesos y consigue el mayor rendimiento.

Consultoría, implementación y desarrollo a medida.


Un servicio integral para tu empresa.

Treballem diàriament per millorar la seva infraestructura IT i aplicacions internes, oferint-li un servei complet perquè la seva empresa creixi i tingui el millor rendiment.

L'experiència i professionalitat del nostre equip és el seu major garantia de tranquil·litat y confiança. 

ERP Odoo: consultoria, implementació i desenvolupaments a mida

Ens importa el seu negoci, per això oferim solucions adaptades a les necessitats de el projecte. Comptem amb un gran equip de profesionals experts en les àrees de: Consultoria, Software, Desenvolupament, Sistemes i Serveis Cloud. Tot això, unit a el gran potencial de la nostra eina estrella que és Odoo com ERP, garanteix l'exit del seu projecte, indistintament de la complexitat o mida de el mateix

Donem servei a tot tipus d'empreses, des de petites amb 1 o 2 llocs de treball a grans companyies amb més de 100, amb l'objectiu de millorar els seus processos i aconseguir el millor rendiment. 

Profesionalitat

Les nostres referències ens avalen.

Experiència

Centenars d'implantacions en diferents sectors.

Confiança

Treballem junts per assolir els seus objectius.

Oficial Odoo Gold Partner


En Nanobytes som Gold Partner Oficial de Odoo. Hem realitzat centenars d'implementacions de Odoo,  adaptacions i desenvolupaments a mida en tot el territori d'Espanya i Andorra.

A més, si no vols lluitar amb el complex i car manteniment de servidor de Odoo, podem fer-ho per tu amb els nostresplans de hosting

servicios cloud nanobytes
Odoo • Image and Text

¡Nou Servei! Consultoria Integral 360


Amb el servei de Consultoria Integral 360 de Nanobytes, el seu negoci tindrà un company de viatge que l'ajudarà i donarà suport durant tot el recorregut de la seva transformació digital i de tota la millora en processos d'IT.

Abordem els projectes des de l'experiència de centenars d'implementacions i treballs amb clients, destacant el nostre grau d'especialització. Treballem amb l'objectiu de donar una solució global a les necessitats tecnològiques del seu negoci.. 

Serveis Cloud


El Servei de Cloud de Nanobytes és la forma més senzilla i econòmica de licitar la seva empresa al núvol. Comparteix el mateix hardware, emmagatzematge i dispositius de xarxa en alta disponibilidad. 

Núvol públic o núvol privat, sense caigudes de servei i totalment flexible per adaptar el seu entorn cloud a les seves necessitats. 

servicios cloud nanobytes

Què opinen els nostres clients?

Company team

Jesús G. Murcia - Director general AJUSA

La experiencia con Nanobytes no puede ser mas positiva. Tienen un equipo muy resolutivo, con un trato cercano y que siempre nos ha ayudado en todo tipo de situaciones, tanto incidencias como en evoluciones para mejorar el negocio. Son capaces de ayudar con temas de IT, ERP o e-Commerce. Si eres una Pyme y necesitas un partner flexible y polivalente, cuenta con ellos.

Company team

Marc Mueller-Baumgart - Servovendi

A el principi avaluem tres propostes diferents per migrar tota la gestió del nostre eCommerce a una solució integrada. Ens vam bolcar amb Nanobytes pel seu sincer interès a aprendre i comprendre el nostre model de negoci. Després de diversos anys de col·laboració segueixen aportant idees i solucions amb dedicació i professionalitat facilitant la gestió i el creixement del nostre negoci.

Company team

Jochen Rauscher - Mahle Bike Emotion

En primer lloc dubtava si pogués ser possible que Nanobytes, a distància, pogués aconseguir implementar un ERP. He de dir que "Sí", és possible. Bon servei, rapidesa, disponibilitat a totes les hores i sobretot uns professionals amb capacitat de "teletransportar" dins d'una empresa per comprendre les necessitats de la mateixa. Gràcies!

Company team

Francisco Díaz - Landscapers

Nanobytes ha implantat Odoo a la nostra empresa i ha millorat la nostra capacitat de resposta i gestió d'accions repetitives del nostre procés productiu i organitzatiu, ajudant-nos a dedicar més temps als nostres clients. El procés d'implantació ha estat molt fluid. És el programari el que s'ha adaptat a la nostra manera de treballar. Recomano 100%.

Company team

HobbyExpert

La experiencia con Nanobytes no puede ser mas positiva. Tienen un equipo muy resolutivo, con un trato cercano y que siempre nos ha ayudado en todo tipo de situaciones, tanto incidencias como en evoluciones para mejorar el negocio. Son capaces de ayudar con temas de IT, ERP o e-Commerce. Si eres una Pyme y necesitas un partner flexible y polivalente, cuenta con ellos.

Nuestras certificaciones

 


 


 


 


 


Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Nanobytes

Informàtica y Telecomunicacions

Granada

+34 958 57 47 02
info@nanobytes.es

Madrid

+34 917 37 41 74
info@nanobytes.es
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo